links Een ieder die ons lief is!

Draagt u de archeologie een warm hart toe en organiseert u bijpassende activiteiten, dan zouden we vrienden kunnen worden. Echter eendaags vliegen komt u in deze links niet tegen, onze vrienden hebben zich bewezen in de archeologie.

Vuursteenmijnen in Limburg

bronssculptuur ingang vuursteenmijn RijckholtHenk Engelen is er in geslaagd een buitengewone leerzame en uitgebreide website over twee vuursteenmijnen -in Rijckholt en Valkenburg- te maken. Zijn enthousiasme spat er van af. Het geheel is zeer begrijpelijk geschreven en voorzien van prachtige foto’s. Henk heeft ook aan de buitenlandse bezoekers van zijn site gedacht; ze is namelijk ook in het Duits en Engels te lezen. Top gedaan!
http://www.vuursteenmijnen.nl

Oermuseum in Diever

oermuseum dieverPrachtig streekmuseum, opgezet door mensen die het verleden een gezicht willen geven. Keer op keer wisselende archeologische tentoonstellingen in het oude historische Schultehuus. Bovenal veel activiteiten voor kinderen. Dus uiterst geschikt voor een bezoek met de hele familie! In de omgeving van Diever kunt u bovendien onder leiding van een deskundige gids een archeologische wandeling maken.
www.oermuseum.nl

“Verteller van het Oude”

"Verteller van het Oude", een van de links van ArcheoFlint “Geschiedenis is mijn passie. Het verleden moet gehoord worden. Ik wil graag haar stem zijn!”
Zo stelt de “Verteller van het Oude” zich voor. Zijn lezingen zijn een genot voor uw oren aangezien het enthousiasme er vanaf spat. Neem een kijkje op zijn uiterst boeiende en onderhoudende website. Immers, hij heeft u iets te bieden!
www.vertellervanhetoude.nl