agenda Waar kunt u ons vinden?

Agenda van ArcheoFlint

In veel gevallen kunt u de lezingen bijwonen en participeren in de workshop steenbewerken. Echter een garantie kunnen wij niet geven. Het komt voor dat de opdrachtgever een besloten bijeenkomst voor ogen heeft.  Even bellen  of mailen naar ArcheoFlint dus.
U vindt onze gegevens onder “contact”.

Vuursteencursus

vuursteencursus 2023 (2)Misschien heeft u wel eens een keertje vuursteen bewerkt, misschien wilt u er mee kennis maken. Dan is deze cursus iets voor u!
De basisprincipes van het vuursteenbewerken wordt u uitgelegd, daarna gaan we aan de slag.  De voorjaarscursus wordt gegeven in het vuursteenatelier van  Ernest Mols in Diever en vindt plaats op 25/26 maart en 15 april 2023.
De zomercursus vindt ook in deze rustieke omgeving plaats en zal gehouden worden op 3/4 juni en 1 juli 2023. Voor gedetailleerde info en kosten opent u het  inschrijfformulier basiscursus vuursteen bewerken 2023.

Archeologiedag Breda

21 oktober 
ArcheoFlint is gevraagd de principes van het vuursteen bewerken te demonstreren. U kunt zelf kennismaken met de technieken van onze voorouders. Tevens zult u smullen van onze verhalen!
Binnenkort meer informatie op de website van de gemeente Breda:  …….
Wij hopen u te zien!