agenda Waar kunt u ons vinden?

Agenda van ArcheoFlint

Agenda ArcheoFlint, klik op het gewenste item en een blad met informatie opent zich.In veel gevallen kunt u de lezingen bijwonen en participeren in de workshop steenbewerken. Echter een garantie kunnen wij niet geven. Het komt voor dat de opdrachtgever een besloten bijeenkomst voor ogen heeft.  Even bellen  of mailen naar ArcheoFlint dus.
U vindt onze gegevens onder “contact”.

 

Maandag 18 April

GEA Groningen – Het Kristal
Bij en in de sporthal aan de Donderslaan in Groningen. Iedereen welkom vanaf 10.00 uur.

Maand mei

Geen vuursteen bewerkingsactiviteiten
Wegens drukke werkzaamheden in deze maand zien wij geen kans onze vuursteen activiteiten door te laten gaan.
Voor lezingen blijven wij deze maand beschikbaar.

Zondag 31 juli

Oertijdmarkt – Emmen
Achter het stadion van FC Emmen aan de Meerdijk wordt voor de 16e maal een grote Oertijdmarkt gehouden. Mineralen, fossielen, geologie, archeologie en ArcheoFlint. Wat wij er doen? Lees hieronder de aankondiging in het Duits!

Mit den Niederländischen Meistern, die Handäxte herstellen, können Sie einen Pfeil oder eine Speerspitze aus Feuerstein herstellen. Jung oder Alt, Mann oder Frau, Amateur oder Profi! Jeder hat Freude daran, ein Artefakt herzustellen.

Zaterdag 29 oktober

Het cultureel en historisch centrum in de AlblasserwaardMuseum De  Koperen Knop – Hardinxveld-Giessendam,  Binnendams 6, 3373 AD, tel: 0184-611366
Ter gelegenheid van de nieuwe tentoonstelling zal ArcheoFlint vuursteen demonstraties geven en artefacten uit de prehistorie namaken met kinderen en volwassenen. T.z.t.  meer info. Houd ook de website  www.koperenknop.nl in de gaten.